• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Dubbelpåslakan till bra pris - stort utbud

Nottingham grå påslakan dubbelsäng Nottingham grå påslakan dubbelsäng
Nottingham blå påslakan kingzize Nottingham blå påslakan kingzize
Nottingham kingzize påslakan Nottingham kingzize påslakan

Nottingham kingzize påslakan

1 649 kr
I lager.

Våra påslakan för dubbelsäng finns i både satin och percale. Vi har kingzize bäddset i alla stilar. Exempelvis som ett snyggt kingzize dubbelpåslakan med måtten 220x220 för din dubbelsäng i ljuvlig satin, lyxig percale eller mjuk bomull. Välj din favoritfärg eller ett vackert mönster som ger en ny stil i sovrummet, och förnya dig på ett enkelt sätt. Ett nytt kingsize 220x220 påslakanset för en dubbelsäng kan förändra hela sovrummet. Vårt sortiment med dubbelpåslakan är varierande och finns i olika pris och kvaliteter. Ett enkelt sätt att förnya sovrummet är att bädda med ett färgglatt dubbelpåslakan som kan lysa upp hela rummet.

Trådtäthet = TC. Ju högre trådtäthet desto exklusivare och tätare kvaliteter. Våra exklusivaste påslakanset har 600 TC i trådtäthet. Provar du dem förstår du skillnaden. Ett vanligt vardags påslakanset ligger på 200 tc i trådtäthet (för jämförelsens skull.)Vill du sova extra gott om natten kan vi rekommendera våra bäddset i satin från 400 TC och uppåt och extra örngott.

Vill du veta mer om de olika materialen och få tips om skötselråd? Läs vår kvalitetsguide: https://tillmanstextil.se/kvalitetsguide