• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Fågelsång påslakan 150 x 210 + örngott 50 x 60

  • 998 kr
I lager.

Fågelsång satin påslakan 150 x 210 + örngott 50 x 60


Ett nytt mönster av Ulrica Hydman-Vallien tillverkat av Kosta Linnewäfveri. Bäddsetet är tillverkat i finaste satin och för tankarna till vår och sommar och levereras i en fin fönsterask. Det är möjligt att köpa till extra örngott. Fågelsång påslakanset finns med vit botten. Det är tillverkat av 100 % bomulls-satin för standardbädd. Mått: Påslakan 150 x 210 + örngott 50 x 60 cm. Ett ljuvligt sommar-bäddset! Gjort i fin bomull och med ett motiv som får drömmarna att vandra till sommarängar.

Tvättas i 60 grader. Torktumlas.

Presentförpackning: fönsterkartong.


Här hittar du underlakan att komplettera med:

https://tillmanstextil.se/sovrum/underlakan


Glöm inte att komplettera med ett extra örngott om du sover med fler än en kudde sängen. https://tillmanstextil.se/products/fagelsang-orngott-50-x-60


Här hittar du matchande poncho för dig som gillar Ulrica Hydman-Vallien: 

https://tillmanstextil.se/pladarfiltar/fleeceponcho-fagelsang-av-ulrica-hydman-vallien


Kvalitet är nyckelordet för produkter från Kosta Linnewäfveri i de material som används likväl som i formgivningen och användbarheten. Kosta Linnewäfveri gör det lätt att med små medel och  design skapa den rätta känslan till husets sovrum. 

Detta lakan är tillverkat i tvåskaft. Det är den mest förekommande väven inom hemtextil och säljs i de flesta butiker. Trådarna löper i längdriktningen och på tvären, varpen korsar varandra en i taget. Det ger ett tåligt tyg, men också ett strävare tyg. Det kan se lite olika ut beroende på vilken sorts tråd och vilken sorts material som används. Tvåskaften har även de minst kostsamma tillverkningskostnaderna och har vanligen lägre priser.