• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Fasseröd ljus 2 dels set

  • 624 kr
I lager.

Fasseröd ljus 2 dels set


Fira in hösten med varma toner och ett lite kurbits inspirerat och romantiskt  mönster från Kosta Linnewäfveri. Ett bäddset av bomullssatin med ett färgstarkt och glatt motiv som gör att man sover extra bra.

Storlek: Påslakan 150 x 210 cm + örngott 50 x 60 cm.

Tvättas i 60 grader, torktumlas.


Kvalitet är nyckelordet för produkter från Kosta Linnewäfveri i de material som används likväl som i formgivningen och användbarheten. Kosta Linnewäfveri gör det lätt att med små medel och  design skapa den rätta känslan till husets sovrum. 

Detta lakan är tillverkat i hög satinväv, satin ger en intensiv lyster och en sval och len känsla. Satin får sin speciella lyster genom den vävteknik som används vid tillverkningen av tyget. Satin har en vävbindning som går ut på att trådarna går över fyra trådar, under en, över fyra och så vidare. Detta gör att en stor del av en tråd ligger mot tygets yta utan att avbrytas av en mötande tråd. Väven får på så sätt en finare lyster och en mjukare, slätare känsla tillsammans med ett fint fall. Satin känns svalt och behagligt mot huden och är både följsamt och lättskött. Satin har en speciell lyster och mjuk fin känsla och glans.