• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Felicia Satin Marin påslakan 150 x 210 + örngott 50 x 60

  • 988 kr
I lager.

Felicia Satin Satin påslakan 150 x 210 + örngott 50 x 60 cm


Ett bäddset av skönaste satin från Kosta Linnewäfveri. Tillverkat av Kosta Linnewäfveri. Ett härligt storblommigt bäddset av bästa satin-kvalitét som ger en lyxig känsla i sängen. Storlek: Örngott 50x60cm påslakan 150x210cm.

Tvättas i 60 grader. Torktumlas.


Här hittar du underlakan för att komplettera:

https://tillmanstextil.se/sovrum/underlakan


Kvalitet är nyckelordet för produkter från Kosta Linnewäfveri i de material som används likväl som i formgivningen och användbarheten. Kosta Linnewäfveri gör det lätt att med små medel och  design skapa den rätta känslan till husets sovrum. 

Detta lakan är tillverkat i hög satinväv, satin ger en intensiv lyster och en sval och len känsla. Satin får sin speciella lyster genom den vävteknik som används vid tillverkningen av tyget. Satin har en vävbindning som går ut på att trådarna går över fyra trådar, under en, över fyra och så vidare. Detta gör att en stor del av en tråd ligger mot tygets yta utan att avbrytas av en mötande tråd. Väven får på så sätt en finare lyster och en mjukare, slätare känsla tillsammans med ett fint fall. Satin känns svalt och behagligt mot huden och är både följsamt och lättskött. Satin har en speciell lyster och mjuk fin känsla och glans.