• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Inez Satin påslakan 150 x 210 + örngott 50 x 60

  • 1 019 kr
I lager.

Inez Satin påslakan 150 x 210 + örngott 50 x 60 cm


Ett bäddset av skönaste satin tillverkat av Kosta Linnewäfveri. Härligt stort mönstrat och färgstarkt och modernt. Ett  mönster inspirerat från blomsterlökar. Fantastiskt skön mjuk kvalitet och gjort av bästa satin. Design: Inez Pettersson. Storlek: Örngott 50 x 60 cm + påslakan 150 x 210 cm.

Tvättas i 60 grader. Torktumlas.


Här hittar du underlakan att komplettera med:

https://tillmanstextil.se/sovrum/underlakan


Kvalitet är nyckelordet för produkter från Kosta Linnewäfveri i de material som används likväl som i formgivningen och användbarheten. Kosta Linnewäfveri gör det lätt att med små medel och  design skapa den rätta känslan till husets sovrum. 

Detta lakan är tillverkat i hög satinväv, satin ger en intensiv lyster och en sval och len känsla. Satin får sin speciella lyster genom den vävteknik som används vid tillverkningen av tyget. Satin har en vävbindning som går ut på att trådarna går över fyra trådar, under en, över fyra och så vidare. Detta gör att en stor del av en tråd ligger mot tygets yta utan att avbrytas av en mötande tråd. Väven får på så sätt en finare lyster och en mjukare, slätare känsla tillsammans med ett fint fall. Satin känns svalt och behagligt mot huden och är både följsamt och lättskött. Satin har en speciell lyster och mjuk fin känsla och glans.