• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Leanne Satin påslakan 150 x 210 + 2 örngott 50 x 60

  • 299 kr
I lager.

Leanne Satin påslakan 150 x 210 + 2 örngott


Turkos/himmelsblå ton med ett snirkligt och vackert mönstrat bäddset av mjuk bomullssatin med två vingförsedda örngott för extra elegans. Tillverkat av Kosta Linnewäweri. Storlek: 2 örngott 50x60 cm + påslakan 150x210 cm.


Här hittar du underlakan för att komplettera:

https://tillmanstextil.se/sovrum/underlakan


Detta lakan är tillverkat i hög satinväv, satin ger en intensiv lyster och en sval och len känsla. Kvalitet är nyckelordet för produkter från Kosta Linnewäfveri i de material som används likväl som i formgivningen och användbarheten. Kosta Linnewäfveri gör det lätt att med små medel och  design skapa den rätta känslan till husets sovrum. 

Satin får sin speciella lyster genom den vävteknik som används vid tillverkningen av tyget. Satin har en vävbindning som går ut på att trådarna går över fyra trådar, under en, över fyra och så vidare. Detta gör att en stor del av en tråd ligger mot tygets yta utan att avbrytas av en mötande tråd. Väven får på så sätt en finare lyster och en mjukare, slätare känsla tillsammans med ett fint fall. Satin känns svalt och behagligt mot huden och är både följsamt och lättskött. Satin har en speciell lyster och mjuk fin känsla och glans.