• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Machester Satin påslakan 150x210cm + örngott 50 x 60 cm

  • 936 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Machester Satin påslakan 150 x 210 + örngott 50 x 60 cm

Manchester är ett hög glansigt och lättskött bäddset i satin. Mått 150 x 210 cm + örngott 50 x 60 cm.Tyget ger en ljuvligt mjuk känsla och känns svalt mot huden eftersom det är gjort av bomullssatin, tätvävt tyg av fint garn i tc 400.

400 tc i trådtätheten indikerar antalet trådar per kvadrattum i ett tyg, ju högre tätheten är desto finare tyg. Här får du en sidenmatt och följsam yta. Ett av våra finare bäddset.

Finns även att köpa i Kingzize


 Komplettera med lösa örngott. De hittar du här: 

https://tillmanstextil.se/products/orngott-satin-manchester


Satin ger en intensiv lyster och en sval och len känsla. Satin får sin speciella lyster genom den vävteknik som används vid tillverkningen av tyget. Satin har en vävbindning som går ut på att trådarna går över fyra trådar, under en, över fyra och så vidare. Detta gör att en stor del av en tråd ligger mot tygets yta utan att avbrytas av en mötande tråd. Väven får på så sätt en finare lyster och en mjukare, slätare känsla tillsammans med ett fint fall. Satin känns svalt och behagligt mot huden och är både följsamt och lättskött. Satin har en speciell lyster och mjuk fin känsla och glans.