• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Björkö Egyptisk Satin Kingzize påslakan 220 X 220 + 2 örngott med spegelkant 50 x 60

  • 5 398 kr

I lager.

Björkö påslakan & örngott i egyptisk satin-väv 


Vi är stolta över att erbjuda Louise Dream Collection - ett av marknadens förnämsta märken i svensk design och uppsydda i Svensk  syateljé


Påslakan för dubbeltäcke 220 x 220 cm inklusive två örngott 50 x 60 cm med spegelkant. Framsidan är mönstrad, baksidan är enfärgad.Björkö är tillverkat av ädlaste egyptisk långfibrig makosatin, 100% tvinnat långfibrigt egyptiskt bomullsgarn som är kammat och merceriserat för att ge högsta tänkbara känsla och lyster. Det har den högsta trådtäthet som finns att köpa på marknaden vilket ger Björkö en fantastisk glans och förfining. Örngottet har en spegelkant runtomkring och en dold dragkedja som ger flärd och elegans. 


Lakanen från Louise Collection är älskade av många då de håller sin form, mjukhet och sitt skimmer i många år och kanske generationer. Väven gör den otroligt slitstark och har 30 % högre hållbarhet än andra bäddset. De är  lättskötta, färgbeständiga och skrynklar sig betydligt mindre än vanliga lakan och du behåller den höga glansen och den sköna känslan år efter år. Mjuka, svala och framförallt lyxiga – det är ord som allra bäst beskriver Louise Dream Collection.


Sover du med fler kuddar i sängen går det att komplettera här: 

https://tillmanstextil.se/sovrum/orngott/rngott-bjorko-egyptisk-satin-av-makobomull-50-x-60-med-spegelkant-louise-dream-collection

Underlakan i samma serie hittar du här: 

https://tillmanstextil.se/products/carro-lakan


Satin får sin speciella lyster genom den vävteknik som används vid tillverkningen av tyget. Satin har en vävbindning som går ut på att trådarna går över fyra trådar, under en, över fyra och så vidare. Detta gör att en stor del av en tråd ligger mot tygets yta utan att avbrytas av en mötande tråd. Väven får på så sätt en finare lyster och en mjukare, slätare känsla tillsammans med ett fint fall. Satin känns svalt och behagligt mot huden och är både följsamt och lättskött. Satin har en speciell lyster och mjuk fin känsla och glans. 

Våra lakan Louise Dream Collection har upp till 600 TC och är av högsta kvalitet.