• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Rand Satin 2 påslakanset 150 x 210 + 2 örngott 50 x 60 cm

  • 1 198 kr

I lager.

Rand Satin 2 påslakan-set 150 x 210 + 2 örngott 50 x 60 


Tillverkat av mjuk och följsam bomullssatin med lodräta ränder. Svensk design från Kosta Linnewäfveri. Sval och skön kvalitet som är lätthanterlig och populär i en tidlös design som passar i de flesta sovrum. Sydd i 250 tc

Tvättråd 60 grader, torktumlas.

Ett paket innehåller 2 stycken påslakan-set, mått 150 x 210 cm och två örngott mått 50 x 60 cm.


Glöm inte att komplettera med ett extra örngott om du sover med fler än en kudde sängen:

 https://tillmanstextil.se/sovrum/orngott


Här hittar du underlakan för att komplettera:

https://tillmanstextil.se/sovrum/underlakan


Kosta Linnewäfveri tillverkar exklusiva textilprodukter till hemmet med kvalitet som ledord i både design och användarbarhet. Med Kosta Linnewäfveri är det enkelt att skapa en lyxig känsla i hemmets alla rum.


Satin ger en intensiv lyster och en sval och len känsla. Satin får sin speciella lyster genom den vävteknik som används vid tillverkningen av tyget. Satin har en vävbindning som går ut på att trådarna går över fyra trådar, under en, över fyra och så vidare. Detta gör att en stor del av en tråd ligger mot tygets yta utan att avbrytas av en mötande tråd. Väven får på så sätt en finare lyster och en mjukare, slätare känsla tillsammans med ett fint fall. Satin känns svalt och behagligt mot huden och är både följsamt och lättskött. Satin har en speciell lyster och mjuk fin känsla och glans.