• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Organic Satin mörkgrå bäddset 220 X 220 + 2 örngott 50 x 60 cm

  • 1 995 kr
I lager.

Satin Organic påslakan 220 x 220 + 2 örngott 50 x 60 cm

2 örngott ingår 


Vi är stolta över att erbjuda The Lodge Limited  - ett av marknadens förnämsta märken i svensk design och uppsydda i  syateljé i Europa

Bäddset i 100% ekologisk bomullssatäng i mörkgrått. Knäppning fram på lakanets ovansida. Levereras i presentförpackning med påslakan 220 x 220 och 2 örngott 50 x 60 cm. 

Tvättas i 60 grader maskintvätt.


Örngott i samma serie i 50 x 60 cm finns att köpa till separat:

https://tillmanstextil.se/sovrum/standard-paslakanset/the-lodge/organic-satin-orngott-50-x-60-vit


    Lakan och örngott och påslakan tillverkas enbart i ekologiska material, kammad bomull. Utmärkande för produkter från The Lodge Limited är de smarta lösningarna med underlakan och lakan som du bäddar över, egendesignade mönster och en produktion helt baserad i Europa. Satin har en vävbindning som går ut på att trådarna går över fyra trådar, under en, över fyra och så vidare. Detta gör att en stor del av en tråd ligger mot tygets yta utan att avbrytas av en mötande tråd. Väven får på så sätt en finare lyster och en mjukare, slätare känsla tillsammans med ett fint fall.Satin känns svalt och behagligt mot huden och är både följsamt och lättskött. Satin har en speciell lyster och mjuk fin känsla och glans.