• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Stonewashed Percale Ljus grå örngott 50 x 60 cm

  • 325 kr
I lager.

Stonewashed örngott 50 x 60 cm


Vi är stolta över att erbjuda The Lodge Limited  - ett av marknadens förnämsta märken i svensk design och uppsydda i  syateljé i Europa.


Med högsta kvalitet, modern design och bästa möjliga komfort hjälper The Lodge Limited dig att hitta tillbaka till det som är riktigt bra sängkläder. Bäddset i 100 % ekologisk, stentvättad bomullspercale i ljusgrått.                                                    Örngott 50 x 60 cm. Knäppning i sidan av örngott. Knappar går att mangla.

Tvättas i 40 grader maskintvätt med liknande färger.


Lakan, örngott och påslakan tillverkas enbart i ekologiska material och i unik stentvättad percale, kammad bomull, stentvättad bomull och plädar i finaste kashmir.Utmärkande för produkter från The Lodge Limited är de smarta lösningarna med underlakan och lakan som du bäddar över, egendesignade mönster och en produktion helt baserad i Europa. Detta lakan är tillverkat i percaleväv. När man väver percale används används tunna och fina trådar. Det gör att ytan blir slät och därmed mjuk och behaglig mot huden. Percale känns oändligt mjuk och behagligt att sova på.