• Rätt till retur inom 14 dagar från leverans
Fraktfritt vid köp för över 1000 kr / Snabb leverans / Fri retur

Kruger Premium Satin 210 x 250 + örngott 50 x 60

  • 1 029 kr
I lager.

Kruger 2-Dels Bäddset Premium Satin


Exklusivt bäddset med en elegant glans som lyfter ditt sovrum. Skräddarsydd bomullssatin som är oerhört mjuk och jämn och vävd i 400 tc vilket ger mycket hög trådtäthet och kvalitet. Ett bäddset + ett örngott med ett unikt djur-inspirerat mönster som verkligen ger sovrummet en exotisk och lyxig känsla. Det mjuka materialet av bomullssatin känns luftigt och svalt även under varma sommarnätter och du kan därför sova gott hela natten. Samtidigt har satin förmågan att värma upp under kalla årstider, vilket gör att bäddsetet fungerar bra året om.

Perfekt för en varm sommarnatt då det svalkande materialet friskar upp huden och inte klibbar mot varm och fuktig hud. Istället glider tyget fint över huden och ger precis rätt täckning utan att tillföra värme. Samtidigt värmer sängkläder i satin upp på ett skönt sätt i kyligare temperaturer, vilket gör det till ett perfekt alternativ för sängkläder året om.

BCI-bomull

OEKO-TEX Standard 100.

Certifierad med EU-Ecolabel.


Här hittar du underlakan:

https://tillmanstextil.se/sovrum/underlakan


Satin får sin speciella lyster genom den vävteknik som används vid tillverkningen av tyget. Satin har en vävbindning som går ut på att trådarna går över fyra trådar, under en, över fyra och så vidare. Detta gör att en stor del av en tråd ligger mot tygets yta utan att avbrytas av en mötande tråd. Väven får på så sätt en finare lyster och en mjukare, slätare känsla tillsammans med ett fint fall. Satin känns svalt och behagligt mot huden och är både följsamt och lättskött. Satin har en speciell lyster och mjuk fin känsla och glans.